Profesionalno šminkanje i makeup trendovi

Profesionalno šminkanje podrazumeva rad izuzetno kvalitetnom kozmetikom. Zahvaljujući posebnom načinu nanošenja, šminka će Vam ostati besprekorna tokom celog dana i večeri.

Makeup artist je tu da na licu naglasi sve što treba da istakne i da prekrije eventualne nedostatke. Važno je da klijentkinja ukaže kako bi volela da izgleda, a šminker će u skladu sa njenim željama, karakterom, stilom i energijom uraditi sve kako bi iz našeg  Salona izašla potpuno zadovoljna.

Ovog leta popularna je light šminka, sa puno highlightera i sedefa. To je nežna beauty šminka u kojoj pre svega treba da postignemo da ten bude besprekoran. Leti treba voditi računa i koristiti pudere lagane teksture, jer se dosta znojimo.

Uz ujednačen ten savršeno pristaju blago naglašene oči. Kako bismo postigli puni efekat, dobar izbor uvek su duge trepavice i tanki ajlajneri. Kada je reč o senkama za oči, preporučujemo light verziju zemljanih boja, kao i roze, ljubičastih i plavih nijansi. Naravno, boja treba da bude u skladu sa tenom, stilom i temperamentom klijenta.

Salon Salon